Monday, February 7, 2022

Balanserad styrkort uppsats

Balanserad styrkort uppsats



Den kanske enklaste delen av styrkortet är den som de flesta chefer känner till – den ekonomiska. Referenser Crane, A. Denna forskning kompletterar den befintliga forskningen genom att ge en bedömning av den balanserade styrkortsmetoden i denna speciella affärsmiljö. Google har en ganska exceptionell ekonomisk situation, i det att den är... Fungerar citerad: MSN Moneycentral. Är servicen snabb och effektiv och är anställda lämpligt utbildade alancerat Scorecard ? Detta balanserad styrkort uppsats att Symantec fortfarande är ett finansiellt solvent och sunt företag, men det måste agera snabbt för att omprofilera sig själv, balanserad styrkort uppsats, så att dess marknadsresultat fortsätter att avstanna. Enligt forskare, för de flesta företag strategi - ett deklarativt uttalande av sina högsta chefer, som fick godkännande från företagsägarna, balanserad styrkort uppsats.





Citera denna sida



Hem — Uppsatsprov — Verksamhet — Strategisk ledning — Konceptet med Balanced scorecard BSC. Vilket ämne som helst. Vilken typ av uppsats som helst. Konceptet Balanced scorecard BSC presenterades först balanserad styrkort uppsats det tidiga s. BSC utvecklades ursprungligen av Dr. Robert Kaplan från Harvard University och Dr. David Norton som ett ramverk för att mäta balanserad styrkort uppsats prestanda med hjälp av en mer balanserad uppsättning prestationsmått. Enligt Tayler anses Balanced scorecard vara en av de viktigaste utvecklingarna inom management accounting.


Balanserad styrkort uppsats används till stor del i företag och industri, myndigheter och ideella organisationer över hela världen, balanserad styrkort uppsats. Mer än hälften av de stora företagen i USA, Europa och Asien använder BSC, och dess användning ökar i dessa områden såväl som i Mellanöstern och Afrika. En nyligen genomförd global studie listade balanserad styrkort femte bland de tio mest använda hanteringsverktygen runt om i världen. BSC har också valts ut av redaktörerna för Harvard Business Review som en av de mest inflytelserika affärsidéerna under de senaste 75 åren. Det som gör BSC unikt är att företag traditionellt bara använt kortsiktiga finansiella prestationer som mått på framgång.


Systemet har utvecklats under åren och anses nu vara ett helt integrerat strategiskt ledningssystem. Balanced scorecard är en design för att beskriva verksamheten i en organisation genom ett antal åtgärder för vanligtvis fyra perspektiv, med ett litet antal åtgärder för varje. Vissa skulle säga att det är så balanserad styrkort uppsats resultatrapport som kombinerar det ekonomiska balanserad styrkort uppsats icke-finansiella mått. Men det finns mer i styrkortet än vad man direkt ser. En tidsdimension balanserad styrkort uppsats från botten till toppen, nuvarande lönsamhet osv. Styrkortet är balanserat på ett annat sätt där det visar både interna och externa aspekter av verksamheten.


Dessa kopplingar reflekterar, vilken tid balanserad styrkort uppsats de involverar, och hur säker organisationen om dem inför extern konkurrens och förändring, balanserad styrkort uppsats. Kom ihåg: Detta är bara balanserad styrkort uppsats prov från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper.


Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Begreppet Balanced Scorecard BSc Ämne: Affärskategori: Strategi Ämne: Strategisk ledning Page 1 Ord: Publicerad: 28 januari Nedladdningar: 63 Ladda ner Skriv ut. Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen, balanserad styrkort uppsats. Relaterade essäer Unilevers fantastiska strategi för Lifebouy-uppsats. Uppsats om samarbetsstrategier. Uppsats om strategisk ledning. Handledarens roll i ledningsstrategier vid konfliktlösning och strategisk hanteringsuppsats. Faktorer som definierar en uppsats om strategisk förvaltningsprocedur.


Uppsats om hur strategisk ledning påverkar företag. En studie om modeller som tillämpas i strategisk ledningsuppsats. Tillämplighet av resursbaserad vyuppsats. Ramkomponenter i The Committee of Sponsoring Organizations of the Treadway Commission COSO Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling, balanserad styrkort uppsats. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver Konceptet med Balanced scorecard BSC, balanserad styrkort uppsats.


Begreppet Balanced scorecard BSC. Konceptet med Balanced scorecard BSC [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Online Shopping Uppsatser Logistik Uppsatser Twitter Uppsatser Facebook Uppsatser Costco Uppsatser. Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper? Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu. Professionella skribenter och forskare. Källor och citat tillhandahålls.





affärsjuridiska uppsatser



En av…. Bibliografi Balanced Scorecard pdf Marknadsföra din restaurang: Del I. Balanced Scorecard - Balanced Scorecard-metoden är ett sätt att översätta strategiska mål till taktiska och mätbara prestationer. Det är ett verktyg som beskriver organisationens sätt att strategiskt kartlägga sin prestation på sätt som påverkar både den interna och externa intressenten, vilket i slutändan hjälper företaget att sätta upp mål och hantera företagens strategiska plan. Det sätt på vilket en organisation mäter sig själv påverkar starkt beteendet hos anställda internt och konsumenter externt. Om företag ska överleva i en global och aktivt konkurrenskraftig modell måste de använda aggressiva mätningar för att uppmuntra förändring och prestation Lanabeer och Napiewocki, ; Stevens, et.


Tri-Citities Community Bank-TCCB är en framgångsrik bank i Mellanvästern. Chris Billings är den nya presidenten för TCBB:s södra division, och tror att Balanced Scorecard-metoden kan vara ett användbart verktyg för att öka TCCB:s prestanda. Billings tror särskilt att ett balanserat styrkort skulle hjälpa... Och J. Konkurrenskraftig affärsstrategi för undervisningssjukhus. Kvorumböcker. Silverthorne, S. 14 augusti, Exekvera strategi med Balanced Scorecard. Tri-Cities Community Bank A BALANCED SCORECARD CASE. Den underliggande logiken i det balanserade styrkortet är att det finns vissa överensstämmelser mellan de olika perspektiven. Genom att förstå dessa perspektiv är företaget i en position där det kan optimera sin prestation genom att maximera strategiska nyckelelement BSI. Ett bra exempel på detta är FedEx:s "people-service-profits"-filosofi, som drar en tydlig koppling mellan mänskliga resurser, kund inriktning och ekonomiska utfall, och gör sedan dessa länkar till en del av företagets övergripande strategi.


En av styrkorna med den balanserade styrkortsmetoden är att den kan anpassas för att möta behoven hos många olika typer av organisationer, inklusive både icke-vinstdrivande företag och offentlig-privata partnerskap. Heathrow Basu, Little och Millard diskuterar hur... Referenser Basu, R. Fallstudie: Ett nytt tillvägagångssätt för det balanserade styrkortet i Heathrow Terminal 5-projektet. pdf BSI. Grunderna för balanserad styrkort. aspx Kaplan, R. Det balanserade styrkortet: Översätta strategi till handling. Harvard College. Balanced Scorecard Balanced Scorecard är en ledningsstrategi som bygger på principen att fyra olika delar av ett företag är relaterade till varandra. För att optimera en bör därför en strategi sträva efter att optimera dem alla. Om ett moment prioriteras i verksamheten kommer verksamheten att hamna i obalans.


De företag som frodas i det långa loppet är de företag som är mest jämnt balanserade QuickMBA. Enligt Balanced Scorecard Institute används det balanserade styrkortet på några olika sätt, inklusive för att kommunicera vad ledningen försöker åstadkomma, för att anpassa det dagliga arbetet med strategi, att prioritera projekt och att följa framstegen mot strategiska mål. Den kanske enklaste delen av styrkortet är den som de flesta chefer känner till – den ekonomiska. Finansiella åtgärder inkluderar... Referenser Balanced Scorecard Institute Det balanserade styrkortet. Balance Scorecard för Fatura Business-organisationer arbetar med det enda målet att effektivt utnyttja insatsfaktorerna för att maximera resultatet.


I det här fallet mäts produktionen i termer av prestanda, vilket i huvudsak relaterar till vinsten eller kundnöjdheten. I den industriella tidsåldern förlitade sig de flesta chefer starkt på konventionella finansiella mått som den enda strategiska åtgärden för att anpassa verksamheten i organisationen till målen och målen för samma organisation. Detta perspektiv har dock gradvis förändrats i informationsåldern. Balanced scorecard är det senaste strategiska verktyget som de flesta organisationer för närvarande använder i sina planering och ledningsaktiviteter. Det är avgörande när det gäller anpassningen av affärsverksamheten till företagets mål, stärka både intern och extern kommunikation och bedöma organisationens prestation i förhållande till strategiska mål.


BSC klassificeras i fyra kvadranter som inkluderar kund-, finans-, internverksamhet... Referenser Kaplan, R. The Balanced Scorecard: Mätningar som driver prestanda. pdf Kaplan, R. Mätning av immateriella tillgångars strategiska beredskap. pdf Niven, P. Lärande och tillväxtperspektiv. html Gumbus, A. Det balanserade styrkortet hos Futura Industries. Strategisk finans. Detta speciella perspektiv används i den exakta identifieringen av infrastruktur som ett visst företag måste förvärva för att kunna konkurrera på den framtida dynamiska och mycket konkurrensutsatta globala marknaden. Balanced Scorecard har inte bara hyllats för sin teoretiska soliditet utan har faktiskt gett verkliga resultat. Prickett noterade att i , en studie som involverade 35 företag i Storbritannien visade att de bästa prestationsmätningsstrategierna implementerades av företag som använde Balance Scorecard-metoden för mätning.


Denna studie visade vidare att företag som hade varit framgångsrika i sina mätningar eftersom Balanced Scorecard-metoden framgångsrikt identifierade vissa kritiska indikatorer efter en noggrann konsultation med alla sektorer av företagets affärsteam, inklusive den lägre nivån och frontlinjeanställda. Befintlig litteratur om Balanced Scorecard-metoden har visat ett ständigt beröm av modellen. Detta beror på att som noterats av Hagood och... Referenser Arora, R. Drury, C management och kostnadsredovisning. Cengage Learning EMEA Gadenne, D. Och Friedman, L. Balanserad styrkortskontroll och justering av miljöfaktorer för en ny bokhandel: The Balanced Scorecard Perspective Alla företag, oavsett om de är helt nya och fortfarande i planeringsstadiet eller har funnits i generationer, måste ständigt omvärdera sin position på sin givna marknad och bransch i för att säkerställa att de ger sina aktieägare och alla intressenter största möjliga nytta för deras engagemang i verksamheten.


Enkelt uttryckt måste företag se till att deras vision och strategier, förutom att de upprätthålls med en hög grad av fokus och integritet, också implementeras på effektiva och praktiska sätt. Det finns en mängd olika teoretiska modeller som kan hjälpa till att översätta abstraktioner av visioner och mål till praktiska handlingar och beslut, och bland de enklaste men potentiellt mest effektiva av dessa modeller är det balanserade styrkortet. Den balanserade styrkortsmodellen eller ramverket utvecklades... Referenser Bourne, M. Balanced Scorecard Instant Manager. Kaplan, R. The Balanced Scorecard: Översätta strategi till handling.


Cambridge, MA: Harvard Business Press. Niven, P. Balanserat resultatkort steg-för-steg: Maximera prestanda och bibehålla resultat. New York: Wiley. Olve, N. Balanced Scorecard. CMBS övervinner motståndet mot förändring genom att koncentrera sig på att kvantifiera kundnöjdheten genom att be om betyg för varje aspekt av en systeminstallation efter att den har installerats. Detta ger varje medlem i teamet en hög nivå av ägande i de mätvärden som mäts, och med tiden förbättras de när CMBS systemintegrationsteam blir mer anpassade till de otillfredsställda behoven hos deras kunders köpsystem. I detta avseende leder BSC-strategier med ansvar för prestanda till kontinuerliga ansträngningar för att förbättra poängen för varje mätvärde som definieras som en del av både kundernas förväntningar och motivationen som CMBS-integrationsteam har för att förbättra sina prestationer och även få bättre ekonomiska resultat.


På detta sätt lindrar CMBS motståndet mot förändring genom att fokusera på hur man motiverar anställda att bli aktiva förändringsagenter för det bästa för de mätvärden som mäts för kundernas räkning. Definiera BSC-perspektiv för CMBS De fyra perspektiven... Referenser Elizabeth Barber. Hur man mäter "värdet" i värdekedjor. Richard Barrett. Hype och verklighet inom prestationshantering. Measuring Business Excellence, 8 2 , Ledningsgruppen antog ett tillvägagångssätt som i första hand var tvådelat: det finansiella perspektivet och kundperspektivet.


Vad gäller det ekonomiska perspektivet, vilka mål satte den nya ledningen för företaget? De mål som det nya ledarskapet för företaget gav inkluderar: att förbättra kundrelationerna genom personlig service, utnyttja de anställdas kreativitet och decentralisera verksamheten. Dessa olika element är viktiga, eftersom de skulle göra det möjligt för företaget att kunna dra ner på några av fusionerna och fokusera på sina kärnmarknader. När detta väl ägde rum skulle det öka företagets finansiella styrka genom att minska områden som var ett hinder för företaget. Greenhalgh, Analys: Hur kategoriserade företaget sina olika... Bibliografi Balance Scorecard Grunderna.


Balansresultatkort. aspx balansresultatkort. En bättre arbetsplats. html Greenhalgh, C. Bygga strategiskt ett balanserat styrkort. Finansiella perspektiv. Balanced Scorecards BSC är utformade för att ge insikter om vilka kundcentrerade strategier som är mest lönsamma och skalbara på lång sikt. kundvärde och kostnad för att betjäna de mest lojala kunderna Kaplan, Ett balanserat styrkort måste ta hänsyn till hela värdekedjan för ett företag om det ska bli framgångsrikt och fånga de mest lönsamma aktiviteterna först, inte bara försöka få kundernas nöjdhetsnivåer enbart Jayashree, Hussain, Måtten som definieras av Niven är inte kundcentrerade, de är centrerade på hur företag ansluter till sina prospekt och kunder.


Det finns en stor skillnad i verkligt kundcentrerade mått på prestanda och de som försöker mäta värdet av de meddelanden som produceras. Niven talar om unika värdeförslag UVP som är omöjliga av naturen,... Referenser Chytas, P. Ett proaktivt balanserat styrkort. International Journal of Information Management, 31 5 , Justering av förändringsimplementering: a Balanced Scorecard approach. Measuring Business Excellence, 15 3 , Balanced Scorecard: Kundperspektiv det balanserade styrkortet BSC utvecklat av Robert Kaplan och David Norton är "ett av de mest populära ledningsverktygen idag" Gumbus, A. Är det balanserade styrkortet ett verktyg endast för det multinationella eller konglomeratföretaget? Allt fler nej, eftersom små till medelstora företag anammar BSC som ett effektivt "strategiskt planering och mätsystem" Balanced Scorecard Institute som möjliggör organisk tillväxt, större lönsamhet, "innovation och enastående kundservice" Niven, P.


En analys av tre företag: Hyde Park Electronics, Futura Industries och Southern Gardens Citrus visar den positiva effekten av BSC för små till medelstora företag. det balanserade styrkortet utformades med insikten att "finansiella mått ensamma inte var tillräckliga för att mäta prestanda" Gumbus, A. BSC vid Southern Gardens Citrus använder kundperspektivet när det gäller procent av försändelser inom specifikation, laddningscykeltid och kundservice. På leveransspecifikationen har procentandelen träffat Resultatet av kundperspektivmåtten och BSC övergripande; katapulterade SGC till ett Balanced ScoreCard Collaborative Hall of Fame-vinnande företag.


Analys "Customer Centric" är ett tillvägagångssätt för att göra affärer där ett företag fokuserar på att skapa en positiv konsumentupplevelse vid försäljningsstället och efter försäljningen" Business Dictionary N. Framgången med att anta ett "kundcentrerat" tillvägagångssätt beror på Customer Value Proposition som är det unika mervärde som en organisation erbjuder sina kunder genom sin verksamhet" Balanced Scorecard Institute. Produktmått kommer att återspegla kvalitet som bedömts av kunder, och genom antalet utmärkelser maten vinner i tävlingar. Andra processåtgärder kommer att omfatta mängden matavfall som genereras, och förhoppningen är att detta ska vara minimalt.


Mål för lärande och tillväxt är viktiga, eftersom Heavy Henry's vill ha en personal som är bland de bäst utbildade i branschen. Företagets värdekod är en viktig del av utbildningsprocessen. Åtgärderna kommer att omfatta personalens kunskapsnivå med avseende på beredningstekniker, ingredienser och den etiska koden. Servicepersonal kommer också att testas på sina kunskaper om dryckesparning. Ledningen kommer att mätas på deras kunskap inte bara om restaurangen utan också om konkurrenterna - de måste alltid veta vad konkurrenterna gör för att säkerställa att de konsekvent konkurrerar ut. Med den balanserade styrkortsmetoden kan vi se... Citerade verk: QuickMBA. Balanserat styrkort. En integrerad strategisk planeringsmodell med balanserat styrkort för ideella organisationer.


Journal of Practical Consulting. Balanced Scorecard: Internt affärsperspektiv Allt fler företag, stora som små, implementerar det balanserade styrkortet BSC som "ett ledningssystem som gör det möjligt för organisationer att förtydliga sin vision och strategi och omsätta dem i handling" Balanced Scorecard Institute. I Kaplan och Nortons ramverk för BSC formulerade de fyra distinkta perspektiv: finansiellt, kund, intern process och lärande och tillväxt; eftersom "finansiella mått ensamma inte var tillräckliga för att mäta prestanda" Gumbus,. Ballard, R. Liekweg, R. Inledning Det balanserade styrkortet implementerat av Duke Children's Hospital fokuserade...


När det gäller Duke var driftledningen den primära drivkraften med betydande hjälp från innovation i form av teknik. Driftledning "de grundläggande, dagliga rutinaktiviteterna som är nödvändiga först för att producera och i slutändan leverera en produkt eller tjänst till marknaden" Niven P. Intern process var högsta prioritet för ledningen. Med utgångspunkt i det tredelade tillvägagångssättet var fokus för verksamhetsledning att bli ansluten genom användningen av Key Performance Indicators KPI, "kvantifierbara mätningar, överenskomna i förväg, som återspeglar de kritiska framgångsfaktorerna för en organisation" Reh, J.


För Duke Children's Hospital inkluderade KPI:erna: månatlig produktivitet och kostnad, volymtrender, målbemanningsnivåer och kostnad per patient. För Duke är utvecklingen av KPI:er en avgörande faktor för att framgångsrikt implementera det balanserade styrkortet" Meliones et al. Steget få resultat fokuserar på mätning av KPI och andra strategiska riktmärken för att "länka uppdraget, strategin och initiativen över hela organisationen" Meliones et al. Heathrow Terminal 5-projektet började med ett antal mål relaterade till att få terminalen öppnad i tid och inom budget. Dessa inkluderade att sätta nya standarder för att glädja resenären; utveckla och leverera nya standarder för hälsa, säkerhet och säkerhet; få proaktivt stöd och förtroende från nyckelintressenter; uppnå enastående prestanda för att säkerställa valuta för pengarna och lämna efter sig ett arv av kvalitet Basu, Little och Millard, Som en mission statement, det har verkligen inte en känsla av fokus att hjälpa dem som arbetar med projektet, men det...


Citerade verk: Kaplan, R. aspx Basu, R. Ett nytt förhållningssätt till det balanserade styrkortet i Heathrow Terminal 5-projektet. Mätning av Business Excellence. Ur det ekonomiska perspektivet är Bloggers huvudsakliga mål att se till att det... Sammanfattningsvis är det balanserade styrkortets roll att översätta strategiska mål och mål till kortsiktiga, taktiskt uppnåbara mål. När man mäter prestanda i förhållande till nyckeltal på individnivå försöker många organisationer skapa meningsfulla sammanhang för anställda att söka prestation i sina jobb. När en anställd eller chef finner prestation i sitt arbete, blir det möjligt att anpassa deras ansträngningar för att uppnå prestationsmåtten i de fyra nämnda perspektiven.


På sätt och vis är ett balanserat styrkort avsett att ge ledning och vägledning till chefer och underordnade över en längre tidsperiod, vilket säkerställer uppnåendet av långsiktiga mål. referenser ichard W. Beatty, Mark a Huselid, Craig Eric Schneier. Nya H-mått: Poäng på företagsscorekortet. Organizational Dynamics, 32 2 , Dokument-ID: David W. The Workforce Scorecard: Hantera mänskligt kapital för att genomföra strategin. Referenser Richard W. Nya HR-mått: Poäng på företagsscorekortet. Personal Psychology, 59 1 , Ajay M. Pangarkar, Teresa Kirkwood. Strategisk anpassning: koppla din inlärningsstrategi till det balanserade styrkortet. Industriell och kommersiell utbildning, 40 2 , Debbie Whitaker, Laura Wilson.


Mätning av mänskligt kapital: Från insikt till handling. Organisation Development Journal, 25 3 , PP Balanced Scorecard Analysis of Peel Memorial Hospital Med hjälp av fallanalysen av The Balanced Scorecard-lösningen vid Peel Memorial Hospital Harber, illustrerar den här artikeln hur resultatstyrning direkt kan påverka en organisations framgång när det gäller att nå sina mål och uppdrag. Först presenteras en kort analys av fallet, följt av identifiering av viktiga frågor som involverar både organisationen och de inblandade individerna. Denna analys fortsätter med en identifiering av de alternativa handlingsalternativen att ta itu med, och ett beslut eller en rekommendation för åtgärder också.


Scenarierna som Peel Memorial Hospital stod inför är lätta att överföra till en mycket bred bas av annan verksamhet som inte är relaterade till hälso- och sjukvården eftersom fallet koncentreras på att anpassa visionen och uppdraget för en organisation med deras dagliga rutiner och initiativ Harber, Kort analys av fallet The nature av hälso- och sjukvårdsverksamheten, som kan utläsas av fallet, är... Referenser Harber, B. Den balanserade styrkortslösningen på Peel Memorial Hospital. Sjukvård Kvartalsvis. Journal of Healthcare Management, 47 3 , ; diskussion Balanced Scorecard Företaget som jag ska studera är Google. Detta företag tjänar det mesta av sina pengar på onlineannonsering. det har ett brett utbud av olika tjänster och produkter – Android och Chrome är till framstående – annonsering är där den tjänar sina pengar.


Googles uppdrag är att "organisera världens information och göra den allmänt tillgänglig och användbar" Google. com, Företaget har inte en explicit vision. Den tävlar på en differentierad strategi. Detta innebär att man försöker sälja fler annonser än sina konkurrenter genom att leverera flest ögonglober, men också genom att kunna tillhandahålla betydande data om dessa ögonglober. Google säljer därför annonser genom att låta sina kunder bättre rikta in sina annonser, något som tillför mervärde. Att tävla på mervärde är vanligtvis förknippat med en differentierad strategi. Google har en ganska exceptionell ekonomisk situation, eftersom det är... Citerade verk: MSN Moneycentral. Om Google. Bästa företag att arbeta för html Stewart, J.


Letar efter en lektion i Googles förmåner. Däremot hittades ingen som var centrerad på små hotell i Kina. Denna forskning kompletterar den befintliga forskningen genom att ge en bedömning av den balanserade styrkortsmetoden i denna speciella affärsmiljö. Den information som erhålls genom denna studie kommer att bidra till att göra små hotell i Kina mer konkurrenskraftiga och kunna konkurrera långt in i framtiden. Denna forskning kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av den lilla hotellverksamheten i Kina på flera viktiga sätt. Det kommer att hjälpa dem att se vilka områden i deras verksamhet som behöver förbättras, det kommer att hjälpa dem att lokalisera specifika problem inom deras organisation.


Det kommer att bidra till att föra svaghet från dunkel i förgrunden där lösningar kan hittas. Det kommer också att visa dem deras styrkor och det område som skulle kunna utvecklas för ännu större välstånd i framtiden. Denna forskning kommer att hjälpa små hotell att utveckla en långsiktig vision... Referenser Alleyne, P. Och Greenidge, D. Tillvägagångssätt för HRM i Barbados hotellindustri. International Journal of Contemporary Hospitality Management, 18, 2, 94 -- Balanced Scorecard Basics. aspx Business and Strategy Insight för dig. html Chen, C. Och Ting, S. Det finns också ett behov av att se till att medlen faktiskt leder till att de socialt drivna och filantropiska målen också uppnås.


Där vinstdrivande organisationer vanligtvis använder balanserade styrkort för att mäta deras effektivitet i förhållande till finansiella och operativa mål, behöver ideella organisationer dem ännu mer för att mäta och rapportera tillbaka om framstegen för att uppnå större socialt goda Weinstein, Bukovinsky, utan tvekan den ökade trycket på ideella organisationer att inte bara visa en avkastning på sin investering i termer av social välfärd utan också visa att medlen användes klokt och utan att slöseri accentuerar, ökar behovet av stramare rapportering. Som ett resultat finns det ett behov av att säkerställa en mycket hög nivå av transparens och ansvarsskyldighet när medel och resurser från en ideell verksamhet nu används.


För alla dessa faktorer och behovet av granskning av ideella organisationers finansiella rapporter och pågående aktiviteter är balanserade styrkort oumbärliga. Tillför Balanced Scorecard mervärde? Empiriska bevis på dess effekt på prestanda. European Accounting Review, 18 1 , Hubbard, G.. Mätning av organisationens prestanda: bortom den tredubbla summan. Business Strategy and the Environment, 18 3 , Typ av papper: Uppsats. Ämne: Management , Strategi , Företag , Innovation , Arbetsplats , Organisation , Business , Balanced Scorecard. En speciell plats i ledningen tar kontrollpersonalen för personal, eftersom det är huvudresursen, drivkraften i produktionsprocessen, intellektuella komponenttillgångar. Människor är källan till kreativitet, initiativ och energi för att uppnå företagets mål.


Det finns ingen organisation som kan fungera utan personalledning - varken stor eller liten, kommersiell eller ideell. Personalförvaltningen syftar till att uppnå effektivitet och rättvisa i samspelet mellan medarbetarna. Detta inkluderar engagemang och utbildning för anställda, deras motivation, incitament, utveckling av teamet och utstationering av arbetstagare. Nuförtiden kan en organisation få konkurrensfördelar endast genom effektiv personalledning. Tyvärr implementerar företagsledarna ganska dåligt aktiviteterna för nya tillvägagångssätt för personalhantering och undersöker detta system isolerat från de andra. Även om människor under de senaste åren försöker ändra föråldrade koncept för personalledning, men resultaten är inte så tillfredsställande.


I en mycket konkurrensutsatt marknadsinformationsperiod är det viktigaste en långsiktig utveckling, vars huvudfaktorer är kompetent strategisk ledning, effektivitet i affärsprocesser, kapital förkroppsligat i kunskap och färdigheter. Vi tror att en organisk kombination av incitament och strategiska ledningssystem kommer att optimera arbetet inom alla dess områden. I Stephen Coeur sammanfattade många företags aktiviteter behovet av att använda olika system för att mäta företagens prestanda med olika syften. I undersökte de 12 stora företag som försöker utöka sina mätsystem genom att inkludera dem i de icke-finansiella indikatorerna som skulle göra det möjligt för dem att utöka informationsbasen för beslutsfattande.


Som grund för det framtida projektet valde deltagarna följande hypotes: "att basera metodik för att bedöma företagets effektivitet enbart på finansiella resultat säkerställer inte framtida ekonomisk tillväxt i organisationens värde. Forskningsresultaten har bidragit till framväxten av konceptet Balanced Scorecard, som kallades "balanserat" eftersom ett helhetsgrepp för att bedöma både materiella och immateriella tillgångar, baserat på fyra komponenter - ekonomi, marknadsföring, interna affärsprocesser, utbildning och utökad personal. Balanced Scorecard - en mekanism för att implementera strategin; ett verktyg som syftar till företagets strategi för långsiktig framgång som översätter företagets vision och dess strategiuppsättning av inbördes relaterade balanserade styrkort som utvärderar kritiska faktorer, inte bara nuvarande utan också organisationens framtid.


Skälen för användningen av BSC för strategisk ledning tror att önskan att få konkurrensfördelar med hjälp av avancerad teknologi i produktion och ledning och att förbättra företagets effektivitet. Detta system låter dig: lyfta fram personalens prioriteringar för att säkerställa genomförandet av strategin som helhet; bedöma varje enhets bidrag till genomförandet av den valda strategin; att kontrollera personalkostnader; Resultat mäter inte bara prestation, utan också överträffa, vilket kan bedöma riktningen för förändring som äger rum. Enligt forskare, för de flesta företag strategi - ett deklarativt uttalande av sina högsta chefer, som fick godkännande från företagsägarna.


Detta är det praktiska genomförandet av de strategiska planerna för att bli hennes största test. För att genomföra de strategiska målen till lägsta kostnad och på kortast möjliga tid ska företagets högsta ledning samordna de anställdas många individuella åtgärder och handlingar. På grundval av detta producerar de sådana axiom BSC: första axiom - planering och samordning av avdelningar och anställda för att uppnå strategiska mål. Det andra axiomet - förvaltning baserat på mätning av indikatorer kvalitativa och kvantitativa. När allt kommer omkring, för att uppnå det strategiska målet som är möjligt när det finns numeriska indikatorer som direkt indikerar vad man ska göra för att uppnå det och om det gäller att uppnå det mål som är nu.


Det tredje axiomet - ingången nuvarande och regelbunden övervakning av genomförandet av strategin. Det fjärde axiomet - föreningen av olika politiska idéer i en enda komplex ömsesidigt beroende. Det femte axiomet - tonvikten att bedöma företagets effektivitet ligger på icke-finansiella resultat under den aktuella kvotanalysen. Denna poäng används i numeriska termer även vid första anblicken, det är svårt att mäta aspekter av till exempel graden av kundlojalitet eller innovationspotential hos företaget. Martello, M. Implementera ett balanserat styrkort i en ideell organisation. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den.


Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat.


Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Begreppet Balanced Scorecard BSc Ämne: Affärskategori: Strategi Ämne: Strategisk ledning Page 1 Ord: Publicerad: 28 januari Nedladdningar: 63 Ladda ner Skriv ut. Få hjälp med att skriva.


Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade essäer Unilevers fantastiska strategi för Lifebouy-uppsats. Uppsats om samarbetsstrategier. Uppsats om strategisk ledning. Handledarens roll i ledningsstrategier vid konfliktlösning och strategisk hanteringsuppsats. Faktorer som definierar en uppsats om strategisk förvaltningsprocedur.

No comments:

Post a Comment